18-05-2012

Steal her style // Alexa Chung

Alexa Chung is voor veel meiden een style icoon. Met haar girly/vintage style heeft ze mijn modehart ook verovert. In deze (nieuwe!) rubriek laat ik jullie 3 outfits van haar zien.

Girly Dots
Alexa Chung 2
leren jasje - shopmrsh.com rokje - lindex.com bril - notjustalabel.com haarverf -cosmetic-candy.com

Deze eerste outfit is girly en stoer tegelijk. I like! Ik vind het geweldig hoe ze het schattige rokje combineert met het ruige jack. De zonnebril geeft de final touch aan haar outfit!

Casual Shorts
Alexa Chung 1
Blouse - canadianliving.com Shorts - missselfridge.com Clutch - zappos.com All Stars - asos.com Zonnebri - forwardforward.com

Deze outfit vind ik echt perfect! Lekker casual met de shorts en All Stars, maar toch vrouwelijk door de clutch en blouse. Ja, dit zou echt een outfit voor mij zijn.

Vintage Grey
Alexa chung 3
Jurk - theoutnet.com Blouse - stylebop.com Blazer - reissonline.com Panty's -  nordstrom.com Pumps - modcloth.com Tas - net-a-porter.com

Ik hou van laagjes en vind deze look dan ook erg mooi. Ook grappig vind ik dat ze een grijze jurk aanheeft met daaronder precies dezelfde kleur maillot. Op het begin moet je even kijken maar ik vind persoonlijk dat het een heel leuk en apart effect geeft. Ook het kraagje wat boven haar jurk uit piept vind ik een leuk detail!

Dit waren de 3 looks. Wat vinden jullie van de style van Alexa? En wie zouden jullie volgende keer willen zien in deze rubriek? Let me know!

xoxo Annika

3 opmerkingen:

  1. Heel gaaf gedaan! Mooi. Ik ga je volgen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je een Steel haar Stijl doet! Vroeger keek ik niet zo naar Alexa Chung om, maar ze begint me steeds meer op te vallen: niet gek, met die geweldige stijl van haar! Je kunt er makkelijk en creatief inspiratie uit opdoen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆