09-05-2012

BERLIJN & AMSTERDAM - SHOPLOG & FOTO'S

Voor mijn verjaardag ben ik de eerste zaterdag van de meivakantie samen met mijn moeder naar A'dam geweest om te shoppen en de tweede vrijdag t/m zondag samen met mijn vader naar Berlijn om te shoppen. En het was allebei heel erg leuk! In deze post laat ik mijn aankopen en wat foto's zien.
Eerst laat ik mijn aankopen uit Amsterdam zien en dan die uit Berlijn. Ik weet trouwens niet meer precies de prijzen van alles aangezien ik het allemaal heb gekregen ;)
 In Amsterdam besloten we om rond te gaan kijken in de 9 straatjes, omdat je hier toch wel meer de wat 'apartere' winkeltjes heb. Als eerste gingen we bij Lady Day (als ik het goed heb) naar binnen. Dit is echt zo'n grote 2e handswinkel waarbij je héel veel troep hebt, maar er ook echt mooie dingen tussen zitten. Het was er trouwens ook heel goedkoop! Bovenstaande truien heb ik er gekocht. De linker is eigenlijk echt heel erg 'fout', maar ik denk dat ik hem daarom juist leuk vind, haha. De rechter haalde ik uit een rek omdat ik de kleur zo mooi vond. Maar toen ik op het label keek, zag ik 'Ralph Lauren' staan! En deze trui was (serieus) maar 5 euro! Die moest ik geijk meenemen. ;) De blauwe was trouwens ook 5 euro.
 Bovenstaande blouses heb ik gekocht  bij Zipper en Episode. Ze waren allebei rond de 15 euro. Ik heb bij de episode ook nog al stars gekocht maar die zie je later in dit bericht. Ik weet trouwens niet zeker of ze 2e hands zijn, maar ik denk het wel. Maar dat zijn van die winkels waar je nieuwe en vintage kleding heb. Maar eigenlijk maakt het me ook niet zo veel uit.

 Deze high waisted shorts heb ik ook bij de Zipper gekocht. Ik wilde al heel lang zulke. Ik weet van deze trouwens ook niet of ie oud of nieuw is. Hij was geloof ik 20 euro.
 Nu komen we aan bij de kleding uit Berlijn. Het rechter topje kwam ik tegen in een hele leuke vintage winkel, naam weet ik niet meer. Ik geloof alleen dat deze niet vintage stond, aangezien er op het kaartje 'new clothes' stond en op de andere allemaal 'vintage'. Deze was volgens mij 13 euro. De broek heb ik gekocht bij een fashion outlet. Hier weet ik de naam ook niet meer van. Ik vind de kleur heel mooi en hij heeft ook een mooie subtiele glans. (wat helaas niet op de foto te zien is) deze was 20 euro.
 Dit shirtje en jurkje heb ik ook bij dezelfde outlet gekocht as de broek. Ze hebben allebei een rits op de rug. Het shirtje heeft ook nog een heel mooi 'peter pan' kraagje, love it! Het shirtje was volgens mij 15 en het jurkje 20 euro.

 Deze All Stars heb ik ook gekocht bij Episode in Amsterdam. Mijn oude roze All Stars kunnen nu echt niet meer, ze zijn veel te klein en helemaal afgedragen. Ik wilde al wel heel graag nieuwe, maar 70 euro voor een paar stoffen schoentjes vind ik persoonlijk toch iets te veel. Deze kwam ik tegen bij de episode voor 25 euro, dus dat was een goede deal! Ze zijn we 2e hands, maar ik geloof dat de oude eigenaar ze echt nauwelijks heeft gedragen, ze zagen er echt als nieuw uit. Het rechter paar schoenen is van de New Yorker uit Berlijn. Ik vind het een heel leuk en 's zomers model. Echt jammer dat ik ze nog niet aan kan aangezien het nog niet echt lekker weer is!
De banana broche heb ik ook gekocht bij de New Yorker. Ik vind hem echt zo cute! Ik weet alleen niet zo goed waar ik hem bij kan dragen, maar dat bedenk ik nog wel. Hij was rond de 2/3 euro. Het doodshoofden armbandje was ik al een paar keer tegengekomen in webshops en op blogs en ik vond hem toen al heel leuk. Toen ik hem tegen kwam bij de fashion outlet kon ik hem dus ook niet laten liggen voor 5 euro!

Dit waren al mijn aankoopjes. Ik ben er erg blij mee. Hier komen nog wat foto's van Berlijn. Enjoy!


 Deze vlammen-Prada schoenen vond ik zo gaaf. Alleen het prijskaartje is niet erg leuk.
 In een winkel vol met leuke kralen en sieraden. Zo'n winkel wil ik in de buurt hebben!
 Schattige kettingen in dezelfde shop.
 In een soort kunststraatje.
 Een cookie-milkshake. Ik weet dat het er heel vies uitziet maar het was écht lekker!
 Mooie pilaren. De kleuren in deze foto vind ik erg mooi.
 Deze muurschildering moest gewoon even op de foto, zo knap!
De etalage van 'crepestation' zo origineel!


Zo dat was het weer. Ik hoop dat jullie dit soort posts in beetje leuk vinden. Zijn jullie nog naar een (grote) stad geweest in de vakantie? Let me know!

xoxo,
Annika

3 opmerkingen:

 1. Anoniem5/09/2012

  Leuek foto's & kleren! :) Ik ben naar parijs geweest...

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem5/09/2012

  hele leuke foto's en ook hele leuke kleren! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vlammenschoenen waren nog laatst in de Vogue editie..
  Leuke kleren, love the allstars!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆