19-10-2011

I loveee vacation

Ik heb vakantie! En I love it! Gisteren heb ik gewinkeld in Enschede en heb ik onder andere het shirtje van bovenstaande foto gekocht, bij de H&M. Ik vind hem echt geweldig, haha. Ik heb ook nog 2 andere truitjes en 2 nagellakjes gekocht. Deze laat ik nĂș niet zien, maar ik weet bijna wel zeker dat ik ze in een outfit laat zien. En over de nagellak schrijf ik misschien ook nog wel (:

Top H&M Short H&M Panty Hema Schoenen Converse Ketting met steen onbekend Ketting met vogelkooi Zeeman Ring H&M Armbandjes H&M, zelfgemaakt, Action


De ketting met de groene steen die ik op de foto draag heb ik gekregen van mijn opa en oma. Hij komt uit Afrika en volgens mijn opa is het een Jade. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Ik ga zo even naar het dorp om te kijken of ze ergens henna haarverf verkopen. Ik wil namelijk graag mijn haar in een rood/bruine tint verven maar doe dit liever niet met van die chemische haarverf! Henna is eigenlijk gewoon gemaakt van planten en dus ook veel beter voor je haar. Er word zelfs gezegd dat je haar er dikker en glanzender van word.... Vrijdagavond tot en met zondag heb ik een familieweekend, ergens in Gelderland. Waar precies weet ik niet meer haha. Hebben jullie al vakantie of volgende week pas? En ga je nog leuke dingen doen?

Ik hou jullie op de hoogte!
x Annika2 opmerkingen:

  1. LEUKE BLOG ! <3333 waauuww die ring is echt mooi :)
    ik volg jou, wil je me terug volgen ?

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆