16-07-2011

Shoplog

Vanochtend ben ik even met mijn moeder naar het dorp geweest. Ik heb wat leuke dingen gekocht die ik jullie graag wil laten zien!
Deze ketting heb ik gekocht bij de Zeeman. Oke dat klinkt best wel dom maar het is echt waar! Er hingen 5 verschillende soorten kettingen en ik kon deze gewoon niet laten hangen. Ik ben gek op vintage sieraden en meestal is zo'n ketting (bijv. bij de Pieces) al snel 7,- ofzo. 2.99 vond ik dus best goedkoop!
Nog een ketting van de zeeman, haha. deze ook maar voor 2.99. Op de foto is het niet zo goed te zien, maar in het kooite zitten 2 kussende vogeltjes, how cute!? De kettingen zijn trouwens 80 cm lang en er zit geen slotje aan. Dat vind ik juist wel handig want anders draait het kettinkje de hele tijd waardoor je het slotje ziet.
Nóg iets van de zeeman. Ik ben daar echt vaste klant geworden, haha. Ik ben echt helemaal ringen-freak en vond deze echt superleuk. Past echt bij heel veel outfits! De ring is verstelbaar, wat ik ook nog eens superhandig vind! Voor 1 euro heb ik toch weer een mooie ring gescoord!
Gister was mijn zwarte leren tas stuk gegaan, wat ik erg jammer vond. Opzich vond ik het ook wel weer fijn want dat was een reden om weer een nieuwe tas te kopen! Ik was ook al wel aardig op mijn oude uitgekeken :) Deze heb ik voor 25,- gekocht bij de Dolcis. Ik vind de kleur heel mooi, hoewel die op de foto wel een beetje anders is. Ik vind het ook leuk dat er van die plooien in zitten, haha.
Mijn oude slippers konden echt niet meer, ze zagen er nogal vies en oud uit. Deze slippers zag ik bij de Hema, waar ze trouwens ook nog allemaal andere leuke hadden. Deze vond ik wel handig omdat ze bij veel verschillende kleren passen omdat ze zwart-wit zijn, maar ik vind ze echt niet saai ;) Ik heb deze trouwens woensdag al gekocht, maar wilde ze nog wel graag laten zien!

Het zijn niet echt superveel spullen maar ik ben er wel erg blij mee!
Liefs,
Annika

7 opmerkingen:

 1. Super leuk vooral die ketting, hadden ze ook leuk andere kettinkjes?

  Liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke ketting <3 xx

  Volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow van de Zeeman? die spulletjes zijn TE leuk! Moet er toch eens een keer langs gaan dan ;)

  Xx
  ** Check out my Stylish Confessions! **

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen :) vooral die ketting vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owmylordie ik heb dezelfde tas maar dan in het grijs ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆