28-11-2011

NEW SHOES & GLASSES

Hi there! Ik was Zaterdag in Groningen. Ik ging namelijk samen met mijn moeder naar een musical, daddy cool. Normaal ben ik niet zo'n 'musical typje' hoor, haha. Maar we hadden de kaartjes gekregen van mijn opa. De musical was 's middags, maar natuurlijk hebben we nog wel even geshopt. Ik heb daar ook deze schoenen gekocht. Ik vind ze echt geweldig, haha.Waarschijnlijk zien jullie deze schoenen binnenkort nog wel in een look!
Verder heb ik vorige week ook mijn nieuwe bril op gehaald. Ik draag normaal altijd lenzen en had ook wel een bril, maar  deze was ik echt zat. Dus ik mocht eindelijk een nieuwe :)

En uiteindelijk is het deze geworden! Het is een bril van Michael Kors. Ik vind hem echt zo leuk! Hij is best groot en je ziet dit model veel, maar ik vind hem ook wel weer apart, door de kleuren. Ik ben er echt heel blij mee en weet zeker dat ik hem vaak zal  dragen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril en schoenen?
xoxo

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie schoenen en bril! En wat leuk dat je in Groningen naar Daddy Cool bent geweest. Dat lijkt me zo'n leuke musical! Die bril staat je echt goed. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw echt hele mooie schoenen en leuke bril!
    ik vind die sjaal op die onderste foto ook echt heel leuk haha! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆