12-10-2011

Nagellak stash


Vandaag een artikel over mijn nagellak stash. Ik moet zeggen dat het niet súperveel lakjes zijn, maar het leek me toch leuk om met jullie te delen ;)
In totaal zijn het geloof ik ongeveer 30 lakjes. Ik heb er nog wel wat meer, maar deze zijn oud en moet ik eigenlijk in de prullenbak dumpen, haha.


Ik begin met mijn Essence lakjes. Hier heb ik ook de meeste van. Dit zijn alle rode/roze tinten.
Zoals je ziet heb ik de rode en de roze 2 keer.
Hier dezelfde als op de vorige foto, plus nog 2 paarse Essence lakjes.

Dit zijn mijn blauwe Essence lakjes. De groene draag ik eigenlijk nooit. Maar dat komt ook omdat hij oud is en daarom moeilijk aan te brengen is. De middelste heb ik eigenlijk nog nooit gedragen. Ik weet niet zo goed wat ik van deze vind...

Dit zijn de grijs/zwart en wit tinten. Van de witte heb ik weer 2. De grijze en zwarte vind ik mooie basics, maar ik vind de witte wat minder, want deze is niet zo dekkend. Waarom ik er 2 van heb? Ik heb ze gekregen!

Dit zijn een Base Coat, fm white coat en een fm pink coat van de Hema. En een High shine topcoat van Essence,
Hier 2 lakjes van Catrice, 1 van Wild & More en 1 van L'Oreal. Het Catrice Altimate Nudes lakje is wederom ook mijn favoriete nagellak!

Hier 2 Claires en 2 Max lakjes. De zwarte Claires is een crackle nagellak. Ik vind dit best gaaf, maar draag het niet zo heel vaak. De glitter max lak is eigenlijk gewoon een doorzichtige nagellak waar ik glitters dooreen heb gegooid, haha.

Hier een lake van de DA en 2 doorzichte lakjes met hartjes en sterretjes erin van GoldenRose. Ik vind het alleen jammer, want de figuurtjes komen heel moeilijk op je nagel!

Dit zijn al mijn tippainters. De eerste 2 zijn van Essence en deze vind ik érg fijn. De andere lakjes zijn van een onbekend merk. 

Dit waren al mijn lakjes! Ik hoop dat je het leuk vond!
xoxo


3 opmerkingen:

 1. Anoniem11/01/2011

  Superleuk, hoe maak je zo'n slideshow van de foto's zegmaar? hahaha x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Senne, bedankt!
  Ik maak zo'n plaatje met het programma Photoscape.
  Dit kan je gratis downloaden (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆