10-08-2011

DIY Shirt bedrukken met transferpapier

Hee! Ik heb net 2 shirts bedrukt met transferpapier van de Action. Het was heel makkelijk en leuk om te doen, dus ik dacht; Daar kan ik wel een artikel over schrijven!

Ik heb dus transferpapier gebruikt van de Action. Dit is papier waar je een afbeelding op kan uitprinten en die je dan op je shirt, tas, tafelkleed etc. kan strijken.
Ik heb 2 afbeeldingen uitgeprint. Eentje van een fotocamera en 1 Miu Miu ge├»nspireerd printje. (deze plaatjes staan ook onderin het bericht) Toen heb ik de plaatjes uitgeknipt en op de shirts gestrijkt (aanwijzingen staan wel op het pak transferpapier) Ik vind ze echt heel tof geworden!De kleuren van de camera zijn wel een beetje anders dan in het origineel, want de inkt was niet helemaal goed van de printer :$ Maarja, ik vind de kleuren nu juist wel leuk. Hoop maar wel dat de plaatjes er lang op blijven zitten... 

5 opmerkingen:

 1. superleuk!
  alleen heb ik dat dus ook, en heb ik het gebrobeerd, maar het is helemaal mislukt!!
  hoe krijg je dat op je 't-shirt??
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem7/15/2013

  Het is heel leuk om te doen.. Alleen wel jammer dat je geen plaatjes over elkaar kan drukken, dan lopen ze namelijk helemaal in elkaar over.. Tenzij je speciaal (megaduur) transferpapier hebt natuurlijk, maar daar heb ik geen zin in.. Ik heb uiteindelijk een oplossing gevonden.. Bakpapier al gebruiken vanaf het begin.. Dan lopen ze niet in elkaar over en blijft het trouwens ook langer mooi. Zelf maak ik wekelijks deze shirts en het is heel leuk om te doen omdat je steeds weer een ander shirt kan maken en het veel goedkoper is dan om een shirt te kopen (terwijl er hetzelfde logo opstaat).. Dat is onzin.
  Tshirts bedrukken = Geldbesparend & Leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem4/03/2014

  Ik wil dit ook doen bij een bandana hoe moet het precies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem4/03/2014

  Watvoor printer heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆