05-06-2011

Krullen maken ZONDER hitte!

Hallo!
Ik heb van nature erg stijl en sluik haar en zal heel graag een mooie bos krullen willen hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig dingen als krultangen, warmterollers etc. Maar als je dit erg vaak doet beschadig je je haar en word het dun. Daarom speur ik vaak op youtube naar filmpjes over hoe je je haar moet krullen, zonder hitte 
dus ;) Hier mijn favorieten::

Zij vormt dus eigenlijk met haar vingers de krul en zet hem vast met een schuifje, best tof, niet? Ik heb het zelf nog niet geprobeerd en moet zeggen dat het me best lastig lijkt omdat ik veel laagjes heb. Maar ik denk dat als je even oefent, het erg mooi word!


Bij deze methode ontstaan er eigenlijk geen krullen maar golven, ik vind het zelf heel mooi. Maar als je krullen wilt moet je dit natuurlijk niet doen. Ik heb het zelf ook uitgeprobeerd en het is heel gemakkelijk en het resultaat is erg mooi.
Oke, deze manier vind ik gewoon in 1 woord AMAZING. Het werkt ongelooflijk goed en ik doe het aardigg vaak, echt een aanrader!
Bij deze methode maak je je eigen rollers, gewoon van stof.  Omdat het best dunne reepjes zijn, krijg je best kleine krulletjes en blijven ze erg lang zitten. Ik heb dit ook een keer gedaan en de volgende dag zag je het nog steeds. Het waren alleen veel lossere krullen geworden maar dat was juist mooi.

Ga je ook een keer 1 van deze tecknieken gebruiken? Dan zou ik het erg leuk vinden als je het resultaat zou willen laten zien!

x Annika

4 opmerkingen:

 1. Anoniem8/06/2012

  Ik doe vaak de eerste manier. Best handig, maar je moet er wel veel schuifspeldjes voor hebben. Leuk artikel!
  Xxx Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/16/2013

  Bij de vlechten moet je zorgen dat je het niet te strak maakt wanneer het nat is, anders gaat het helemaal ontploft staan wanneer je het kamt
  xoxo Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem6/09/2013

  Ik gebruik vaak die vlecht-manier, maar die met die sokken lijkt me geweldig! ik ga het later uitproberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem9/30/2014

  ik denk dat ik is die sokken ga uitproberen!! ( :

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!☆